I Love Cheese NL

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Gerookte zalm 288 g
  • Verse spinazie 400 g
  • Tagliatelle 400 g
  • Olijfolie 2 eetlepels
  • Peper
  • Zout
1. Kook de tagliatelle « al dente » in gezouten water.
2. Warm de olijfolie op in een grote pan (of wok) en voeg geleidelijk aan de spinazie toe. Warm deze op tot de spinazie zacht is. Voeg de Paturain Cuisine toe en meng op laag vuur om een romige saus te bekomen.
3. Neem van het vuur en voeg de uitgelekte tagliatelle en de gerookte zalm toe. Meng goed en kruid eventueel bij. Dien warm op
4. Tip: Als u de voorkeur geeft aan een meer vloeibare saus, voegt u een enkele lepels kookwater van de pasta toe.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie

Voorbereiding

  1. Kook de tagliatelle « al dente » in gezouten water.
  2. Warm de olijfolie op in een grote pan (of wok) en voeg geleidelijk aan de spinazie toe. Warm deze op tot de spinazie zacht is. Voeg de Paturain Cuisine toe en meng op laag vuur om een romige saus te bekomen.
  3. Neem van het vuur en voeg de uitgelekte tagliatelle en de gerookte zalm toe. Meng goed en kruid eventueel bij. Dien warm op
  4. Tip: Als u de voorkeur geeft aan een meer vloeibare saus, voegt u een enkele lepels kookwater van de pasta toe.