I Love Cheese NL

Toastjes met Chaumes, cashewnoten en piment d’Espelette

Toastjes met Chaumes, cashewnoten en piment d’Espelette

Toastjes met Chaumes, cashewnoten en piment d’Espelette een snack Economisch Ingrediënten
  • een vierkant brood 4 grote boterhammen
  • cashewnoten 50 g
  • ei 1
  • heel fijngesnipperde ui 1 eetlepel
  • piment d’Espelette
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Hak de cashewnoten grof.
3. Snij de Chaumes in stukjes en doe ze in de beker van de mixer. Voeg het ei toe en mix fijn. Doe er dan de fijngesnipperde ui bij en een snuifje piment d’Espelette. Meng goed.
4. Besmeer de geroosterde boterhammen met deze bereiding en bestrooi met de cashewnoten. Snij ze dan in vier en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Zet ze 10 min in de oven.
5. Neem de toastjes uit de oven, bestrooi ze met een beetje piment d’Espelette en serveer ze warm als aperitiefhapje.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastjes met Chaumes, cashewnoten en piment d’Espelette

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Hak de cashewnoten grof.
  3. Snij de Chaumes in stukjes en doe ze in de beker van de mixer. Voeg het ei toe en mix fijn. Doe er dan de fijngesnipperde ui bij en een snuifje piment d’Espelette. Meng goed.
  4. Besmeer de geroosterde boterhammen met deze bereiding en bestrooi met de cashewnoten. Snij ze dan in vier en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Zet ze 10 min in de oven.
  5. Neem de toastjes uit de oven, bestrooi ze met een beetje piment d’Espelette en serveer ze warm als aperitiefhapje.