I Love Cheese NL

Tournedos met Paturain Cuisine

Tournedos met Paturain Cuisine

Tournedos met Paturain Cuisine een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Tournedos van ongeveer 100g per stuk 4 stuk(s)
  • Kleine aardappeltjes 1 kg
  • Olijfolie 2 eetl.
  • Grof zout
1. Kook de aardappelen 12 minuten tot ze beetgaar zijn.
2. Giet de aardappelen af en verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan. Bak de aardappelen gedurende 4 minuten in de pan tot ze goudbruin zijn.
3. Voeg de helft van de Paturain toe. Meng de aardappelen met de Paturain goed. Zet het vuur af.
4. Verhit 1 lepel olijfolie in een andere pan en bak de tournedos gedurende 1 tot 3 minuten aan elke kant (afhankelijk van de gewenste bakwijze) en strooi een beetje peper op elke tournedos.
5. Leg de tournedos zodra ze gebakken zijn op de borden en leg op elk stukje vlees een deel van de resterende Paturain. Leg de aardappelen rond het vlees.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tournedos met Paturain Cuisine

Voorbereiding

  1. Kook de aardappelen 12 minuten tot ze beetgaar zijn.
  2. Giet de aardappelen af en verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan. Bak de aardappelen gedurende 4 minuten in de pan tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg de helft van de Paturain toe. Meng de aardappelen met de Paturain goed. Zet het vuur af.
  4. Verhit 1 lepel olijfolie in een andere pan en bak de tournedos gedurende 1 tot 3 minuten aan elke kant (afhankelijk van de gewenste bakwijze) en strooi een beetje peper op elke tournedos.
  5. Leg de tournedos zodra ze gebakken zijn op de borden en leg op elk stukje vlees een deel van de resterende Paturain. Leg de aardappelen rond het vlees.