I Love Cheese NL

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel een begeleiding Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 40 g
  • worrtelen 300 g
  • citroensap 1 eetlepel (5g)
  • komijn ½ theelepel (2g)
  • Smeerpasta van broccoli, cashewnoten en Paturain Naturel
  • Paturain Naturel 40 g
  • broccoli 300 g
  • cashewnoten 50 g
  • Smeerpasta van rode biet en Paturain Naturel
  • Paturain Naturel 80 g
  • gekookte rode biet 250 g
  • knoflook 2 teentjes (10g)
1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water.
3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork.
4. Doe er de Paturain Naturel®, de komijn en het citroensap bij.
5. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water.
6. Giet goed af en laat afkoelen.
7. Doe de broccoli, de cashewnoten en de Paturain Naturel in een keukenrobot en mix.
8. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem.
9. Mix de rode biet met de Paturain Naturel en de knoflook.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel


Een gezond en snel gemaakt aperitiefhapje. Je gasten zullen smullen!

Voorbereiding

  1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
  2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water.
  3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork.
  4. Doe er de Paturain Naturel®, de komijn en het citroensap bij.
  5. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water.
  6. Giet goed af en laat afkoelen.
  7. Doe de broccoli, de cashewnoten en de Paturain Naturel in een keukenrobot en mix.
  8. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem.
  9. Mix de rode biet met de Paturain Naturel en de knoflook.