I Love Cheese NL

Trio van smeerpasta met St Môret

Trio van smeerpasta met St Môret

Trio van smeerpasta met St Môret een begeleiding Gemiddeld budget Ingrediënten
  • St Môret Bio 40 g
  • worrtelen 300 g
  • citroensap 1 eetlepel (5g)
  • komijn ½ theelepel (2g)
  • Smeerpasta van broccoli, cashewnoten en St Môret
  • St Môret Bio 40 g
  • broccoli 300 g
  • cashewnoten 50 g
  • Smeerpasta van rode biet en St Môret
  • St Môret Bio 80 g
  • gekookte rode biet 250 g
  • knoflook 2 teentjes (10g)
1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water.
3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork.
4. Doe er de St Môret®, de komijn en het citroensap bij.
5. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water.
6. Giet goed af en laat afkoelen.
7. Doe de broccoli, de cashewnoten en de St Môret in een keukenrobot en mix.
8. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem.
9. Mix de rode biet met de St Môret en de knoflook.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van smeerpasta met St Môret


Een gezond en snel gemaakt aperitiefhapje. Je gasten zullen smullen!

Voorbereiding

  1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
  2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water.
  3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork.
  4. Doe er de St Môret®, de komijn en het citroensap bij.
  5. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water.
  6. Giet goed af en laat afkoelen.
  7. Doe de broccoli, de cashewnoten en de St Môret in een keukenrobot en mix.
  8. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem.
  9. Mix de rode biet met de St Môret en de knoflook.