I Love Cheese NL

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • varkensmignonnettes 700 g
  • halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt gewicht) 50 g
  • verse rozemarijn 2 takjes
  • teen knoflook 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • klontje boter 1
  • peper en zout
1. Verwarm de ovengrill.
2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonnettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
3. Snij de Chaumes in plakken en leg ze op het vlees.
4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonnettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes

Voorbereiding

  1. Verwarm de ovengrill.
  2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonnettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
  3. Snij de Chaumes in plakken en leg ze op het vlees.
  4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonnettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
  5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.