I Love Cheese NL

Verfijnde croque met Chaumes

Verfijnde croque met Chaumes

Verfijnde croque met Chaumes een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • rozijnenbrood grote sneden
  • gerookte eendenfilet fijne sneden
  • uienconfituur 2 eetlepels
  • een beetje boter
1. Besmeer de sneden rozijnenbrood heel lichtjes met boter en draai er 2 om op een snijplank.
2. Besmeer ze met de uienconfituur, bedek ze dan met de sneden Chaumes. Leg er de sneden eendenfilet bovenop en sluit de croques (beboterde kant naar buiten).
3. Laat ze goudbruin bakken in een croque-monsieurtoestel of in de pan.
4. Serveer ze warm met veldsla.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Verfijnde croque met Chaumes

Voorbereiding

  1. Besmeer de sneden rozijnenbrood heel lichtjes met boter en draai er 2 om op een snijplank.
  2. Besmeer ze met de uienconfituur, bedek ze dan met de sneden Chaumes. Leg er de sneden eendenfilet bovenop en sluit de croques (beboterde kant naar buiten).
  3. Laat ze goudbruin bakken in een croque-monsieurtoestel of in de pan.
  4. Serveer ze warm met veldsla.