I Love Cheese NL

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook Einde van de maaltijd Gemiddeld budget Ingrediënten
  • roze peper 1 afgestreken eetlepel
  • fijngehakte bieslook 2 eetlepels
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Haal de camembert uit het papier en leg 'm in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Leg de roze peper en de bieslook in het kuiltje en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel het geheel in een stuk dik aluminiumfolie.
3. Bak 15 à 20 min in de oven zodat de camembert gesmolten is.
4. Serveer warm met stukjes brood om in de kaas te dompelen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Haal de camembert uit het papier en leg 'm in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Leg de roze peper en de bieslook in het kuiltje en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel het geheel in een stuk dik aluminiumfolie.
  3. Bak 15 à 20 min in de oven zodat de camembert gesmolten is.
  4. Serveer warm met stukjes brood om in de kaas te dompelen.