I Love Cheese NL

Zalmrolletjes met Paturain

Zalmrolletjes met Paturain

Zalmrolletjes met Paturain een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Fijne gerookte zalm 6 plakje(s)
  • Wortels 450 g
  • Pijnboompitjes 1 eetl.
  • Sinaasappelsap 3 eetl.
  • Balsamico azijn 1 Dessertlepel(s)
  • Olijfolie 2 eetl.
  • Peper
1. Smeer een laagje Paturain op de plakjes gerookte zalm en maak er rolletjes van. Leg ze in de ijskast.
2. Schil de wortels, rasp ze en doe ze in een saladekom.
3. Meng in een kommetje het sinaasappelsap, de olijfolie, de balsamico azijn en een eetlepel warm water. Verdeel de dressing over de wortels.
4. Doe de pijnboompitjes in een pan zonder boter en gril ze lichtjes.
5. Neem de zalmrolletjes uit de ijskast en snijd ze in 2. Verdeel de wortelsalade over de 4 borden en verdeel de pitjes over de zalmrolletjes. 
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zalmrolletjes met Paturain

Voorbereiding

  1. Smeer een laagje Paturain op de plakjes gerookte zalm en maak er rolletjes van. Leg ze in de ijskast.
  2. Schil de wortels, rasp ze en doe ze in een saladekom.
  3. Meng in een kommetje het sinaasappelsap, de olijfolie, de balsamico azijn en een eetlepel warm water. Verdeel de dressing over de wortels.
  4. Doe de pijnboompitjes in een pan zonder boter en gril ze lichtjes.
  5. Neem de zalmrolletjes uit de ijskast en snijd ze in 2. Verdeel de wortelsalade over de 4 borden en verdeel de pitjes over de zalmrolletjes.