I Love Cheese NL

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Pitabroodjes 4 st.
  • Biefstuk 250 gr.
  • Lente-ui 2 st.
  • Rode puntpaprika 1 st.
  • IJsbergsla (frisse kern) 1 st.
  • Yoghurt 3 eetl.
  • Verse kruiden naar smaak, olijfolie, peper en zout
1. Meng de yoghurt, Bressot en het water met behulp van een garde tot een gladde saus.
2. Verwarm de pitabroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven of 2 minuten in een broodrooster.
3. Verhit een wok met enkele eetlepels olie tot middelmatige hitte.
4. Kruid de biefstuk met peper en zout.
5. Roerbak de biefstukreepjes kort maar krachtig zodat ze niet droog worden.
6. Voeg de laatste minuut de lente-ui en paprika toe en roerbak kort mee.
7. Serveer de pitabroodjes, biefstuk, ijsbergsla en verse kruiden in aparte schaaltjes zodat iedereen zijn eigen broodje kan vullen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden

Voorbereiding

  1. Meng de yoghurt, Bressot en het water met behulp van een garde tot een gladde saus.
  2. Verwarm de pitabroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven of 2 minuten in een broodrooster.
  3. Verhit een wok met enkele eetlepels olie tot middelmatige hitte.
  4. Kruid de biefstuk met peper en zout.
  5. Roerbak de biefstukreepjes kort maar krachtig zodat ze niet droog worden.
  6. Voeg de laatste minuut de lente-ui en paprika toe en roerbak kort mee.
  7. Serveer de pitabroodjes, biefstuk, ijsbergsla en verse kruiden in aparte schaaltjes zodat iedereen zijn eigen broodje kan vullen.