I Love Cheese NL

Rundsburger met Paturain

Rundsburger met Paturain

Rundsburger met Paturain een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Burgerbroodjes 8
  • Sneetjes spek 16
  • Sla 100 g
  • Tomaten 2
  • Gehakt rundsvlees 800 g
1. Snij de burgerbroodjes in twee en toast de beide delen.
2. Maak 4 burgers van het gehakt en bak ze naar eigen smaak. Kruid met peper en zout.
3. Bak het spek kort in de pan.
4. Besmeer de broodjes met 2/3 van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
5. Beleg de broodjes met de burgers, het spek, de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden, tomatenschijfjes, sla en sluit ze.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Rundsburger met Paturain

Voorbereiding

  1. Snij de burgerbroodjes in twee en toast de beide delen.
  2. Maak 4 burgers van het gehakt en bak ze naar eigen smaak. Kruid met peper en zout.
  3. Bak het spek kort in de pan.
  4. Besmeer de broodjes met 2/3 van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
  5. Beleg de broodjes met de burgers, het spek, de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden, tomatenschijfjes, sla en sluit ze.