I Love Cheese NL

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • roze garnalen 150 g
  • kerstomaten 250 g
  • goed handvol gemengde sla naar keuze 2
  • lente-uitjes bosje
  • mayonaise 100 g
  • sweet chilisaus (Thaise) 2 eetlepels
  • vers sinaasappelsap 4 eetlepels
  • peper en zout
1. Doe de mayonaise, de chilisaus en het sinaasappelsap in een bokaal. Sluit de bokaal en schud krachtig. Breng de saus op smaak met peper en zout
2. Snij de kerstomaten in twee, snipper de uitjes fijn (witte + ¾ van het groene deel) en snij de kaas in blokjes.
3. Verdeel al deze ingrediënten, evenals de sla, over de borden. Dien koel op als voor- of hoofdgerecht. Serveer de saus apart.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

Voorbereiding

  1. Doe de mayonaise, de chilisaus en het sinaasappelsap in een bokaal. Sluit de bokaal en schud krachtig. Breng de saus op smaak met peper en zout
  2. Snij de kerstomaten in twee, snipper de uitjes fijn (witte + ¾ van het groene deel) en snij de kaas in blokjes.
  3. Verdeel al deze ingrediënten, evenals de sla, over de borden. Dien koel op als voor- of hoofdgerecht. Serveer de saus apart.