Giovanni Ferrari Kaaspunt van Grana Padano Riserva
Laat je meevoeren naar het hart van Lombardije met de Kaaspunt van Grana Padano Riserva van Giovanni Ferrari. Deze kaas haalde een tweede selectieronde van het Consortium van Grana Padano om de benaming “Riserva” te krijgen. Na een rijping van 20 maanden krijgt deze kaas een harmonieuze en subtiele smaak die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal kunnen overtuigen. Zo te eten of met een geutje balsamicocrème of honing. In het harde kuipje met een hersluitbaar deksel blijven alle smaken goed bewaard, ook na het openen.
Ingrediënten
- Melk
- zout
- stremsel
- conserveermiddel: lysozyme van EI. Bevat mogelijke sporen van geitenmelk/
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1654 kj |
Energie | 398 kcal |
Vetten | 29 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 18 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
Waarvan suikers | <0,5 g |
Eiwitten | 33 g |
Zout | 1,5 g |
Calcium | 1165 mg |