I Love Cheese NL

Tips and tricks

Frankrijk bij je thuis, da’s pas fijn!

Frankrijk bij je thuis, da’s pas fijn!

Kaasverhalen Paturain
Frankrijk bij je thuis, da’s pas fijn!
Schrijver:
Savencia
Savencia

Frankrijk bij je thuis, da’s pas fijn!

Normaal gesproken voelen we ons thuis in Frankrijk, maar nu is Frankrijk thuis met Paturain. Het is tijd om te genieten en de Franse keuken naar Nederland te halen. Creëer de lekkerste gerechten en ervaar het ultieme Franse gevoel. Ga eropuit en picknick in het park, neem een aperitief genietend van de zon en schuif lekker Hollands om 17.00 uur aan voor een overheerlijk Frans diner. Vive la Hollande!

Pique-nique in het park

Pak je grootste kleed, zorg voor die ene fles heerlijk frisse rosé en stap op de fiets. Het is tijd voor een pique-nique in het park met blote voeten in het gras en lekker eten. Een Provençaalse salade mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wat denk je van een verfrissende salade met linzen en een dressing van Paturain? Da’s pas fijn! Loopt het water je al in de mond?

Recept: Provencaalse salade met linzen en een dressing van Paturain

Aperitive in de achtertuin

Wat is er nu gezelliger dan bourgondisch borrelen met vrienden in de tuin? Verras je gasten en pak groots uit met de Paturain borrelplank. Een plank bedekt met allerlei heerlijke hapjes om zo uit het vuistje te eten. De Paturain wraps met hazelnootjes lenen zich daar perfect voor en vindt iedereen lekker. Da’s pas fijn!

Recept : Paturain wraps met hazelnoten

Diner om 17.00 uur

Begeef je weer even in het heerlijke Frankrijk met een romantisch diner voor twee. Een mooi gedekte tafel, een zomerse jurk, lange kaarsen en een lekker recept. Meer heb je niet nodig! Deze overheerlijke quiche past perfect bij een lange zomeravond. Waan jezelf in Frankrijk met dit heerlijke recept.

Recept : Quiche met doperwten en Paturain