I Love Cheese NL

Laatste recept

Broodbeleg van erwtjes en verse Paturain roomkaas

  • min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
2 recepten gevonden

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread een aperitief Economisch Ingrediënten
  • 100 % plantaardige Paturain 50 g
  • Blini’s 10
  • Wortel 0,33
  • Rode ui 0,33
  • Verse citroentijm 1 sneetjes
  • Wijnazijn 5 eetlepels
1. Schil de wortel en pel de ui.
2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
5. Giet de groenten af.
6. Verwarm de blini's in een pan met antiaanbaklaag.
7. Smeer Paturain op de blini's.
8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

max 10 tot 30 min minuten

Pizza bianca met rucola en groentespread

Pizza bianca met rucola en groentespread een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Paturain 100 % plantaardig 60 g
  • Gemarineerde artisjokken 247 g
  • Pizzadeeg 150 g
  • Mozzarella 100 g
  • Bloem 1 handvol (15g)
  • Olijfolie 1 scheutje (15g)
  • Pijnboompitten 1 handvol (12g)
  • Rucola 1 handvol (10g)
  • Kappers met steeltje 8
  • Peper 1 draai van de molen (3g)
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Rol het pizzadeeg met een beetje bloem uit tot een cirkel met behulp van een deegroller.
3. Laat de artisjokken uitlekken.
4. Verdeel de mozzarella, artisjokken en pijnboompitten over het deeg.
5. Bak 12 minuten in de oven.
6. Haal uit de oven en schik de 100% plantaardige spread in 8 kleine hoopjes op de pizza, samen met de rucola en de kappertjes.
7. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pizza bianca met rucola en groentespread

max 10 tot 30 min minuten