Bezig met laden
3 recepten gevonden
Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain door bonusvegan

- Pakje plantaardige gerookte zalm 1
- Pot Paturain 100% Vegan 1
- Avocado 1
- Handje rucola/veldsla mix 1
2. Leg de plakjes vegan zalm in het kommetje en laat ze over de rand hangen.
3. Vul het kommetje met een royale portie vegan Paturain.
4. Vouw de overhangende plakjes zalm dicht over de vulling.
5. Vouw het huishoudfolie er strak omheen en druk zachtjes aan zodat de bonbon steviger wordt.
6. Plaats wat rucola of veldsla op een feestelijk bordje en leg de zalmbonbon erop.
7. Snijd de avocado in dunne plakjes en leg deze bovenop de bonbon.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain door bonusvegan
minutenBlini’s met groentepickles en plantaardige spread

2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
5. Giet de groenten af.
6. Verwarm de blini's in een pan met antiaanbaklaag.
7. Smeer Paturain op de blini's.
8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Blini’s met groentepickles en plantaardige spread
max 10 tot 30 min minutenPizza bianca met rucola en groentespread

- Paturain 100 % plantaardig 60 g
- Gemarineerde artisjokken 247 g
- Pizzadeeg 150 g
- Mozzarella 100 g
- Bloem 1 handvol (15g)
- Olijfolie 1 scheutje (15g)
- Pijnboompitten 1 handvol (12g)
- Rucola 1 handvol (10g)
- Kappers met steeltje 8
- Peper 1 draai van de molen (3g)
2. Rol het pizzadeeg met een beetje bloem uit tot een cirkel met behulp van een deegroller.
3. Laat de artisjokken uitlekken.
4. Verdeel de mozzarella, artisjokken en pijnboompitten over het deeg.
5. Bak 12 minuten in de oven.
6. Haal uit de oven en schik de 100% plantaardige spread in 8 kleine hoopjes op de pizza, samen met de rucola en de kappertjes.
7. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)