Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain door bonusvegan
Recept gemaakt door bonusvegan.nl
Deze vegan zalmbonbons zijn smaakvol, romig en prachtig om te serveren tijdens het kerstdiner. Op een bedje van frisse rucola en veldsla en zachte avocado op de top zijn ze een lust voor het oog én de smaakpapillen.
Voorbereiding
- Bekleed een klein kommetje met huishoudfolie.
- Leg de plakjes vegan zalm in het kommetje en laat ze over de rand hangen.
- Vul het kommetje met een royale portie vegan Paturain.
- Vouw de overhangende plakjes zalm dicht over de vulling.
- Vouw het huishoudfolie er strak omheen en druk zachtjes aan zodat de bonbon steviger wordt.
- Plaats wat rucola of veldsla op een feestelijk bordje en leg de zalmbonbon erop.
- Snijd de avocado in dunne plakjes en leg deze bovenop de bonbon.
Recept gemaakt door bonusvegan.nl