I Love Cheese NL

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken” een aperitief Economisch Ingrediënten
  • salade_nl 50 gramme(s)
  • poivre
  • sel fin
  • huile d'olive
  • basilic 4 cuillère(s) à soupe
  • oignon(s) 1 stuk(s)
  • zwarte olijven zonder pit 25 gramme(s)
  • gedroogde toma(a)t(en) 50 gramme(s)
  • Brie Le Rustique 1 stuk(s)
1. Pel en snipper de ui. Meng hem met de gedroogde tomaten, de zwarte olijven, de basilicumblaadjes en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
2. Snijd de brie in het midden door, bestrijk de onderste helft met de vulling en leg de bovenste helft er opnieuw op.
3. Snijd de brie in punten en serveer die met een salade, op smaak gebracht met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui. Meng hem met de gedroogde tomaten, de zwarte olijven, de basilicumblaadjes en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Snijd de brie in het midden door, bestrijk de onderste helft met de vulling en leg de bovenste helft er opnieuw op.
  3. Snijd de brie in punten en serveer die met een salade, op smaak gebracht met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.