I Love Cheese NL

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat Einde van de maaltijd Economisch Ingrediënten
  • kleine tomaat 1
  • knoflook 2 teentjes
  • gehakt basilicum 2 eetlepels
1. Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.
2. Neem de camembert uit het papier en leg 'm in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten.  Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier  en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
3. Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
4. Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat

Voorbereiding

  1. Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.
  2. Neem de camembert uit het papier en leg 'm in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten.  Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier  en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
  3. Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
  4. Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.