I Love Cheese NL

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Pannenkoekenmix 0.5 pak(ken)
  • Melk 4 dl.
  • Ei(eren) 1 st.
  • Peultjes (schoongemaakt) 150 gr.
  • Erwtjes (diepvries) 150 gr.
  • Bospeen (schoongemaakt) 150 gr.
  • Maïs (blikje) 100 gr.
  • Lente-uitjes 2 st.
  • Olijfolie, peper en zout
1. Bak dunne flensjes van het pannenkoekenbeslag en houdt ze warm in een voorverwarmde oven.
2. Verhit een beetje olie in de wok en roerbak de wortel, peultjes en lente-ui enkele minuten tot ze beetgaar zijn.
3. Voeg de erwtjes en maïs toe en bak enkele minuten mee.
4. Voeg de andere helft van de Bressot toe en zorg dat alle groenten ermee bedekt zijn. Breng op smaak met wat peper en zout.
5. Schep wat van de groenten op de flensjes en vouw tweemaal om, zodat een gevulde driehoek ontstaat.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden

Voorbereiding

  1. Bak dunne flensjes van het pannenkoekenbeslag en houdt ze warm in een voorverwarmde oven.
  2. Verhit een beetje olie in de wok en roerbak de wortel, peultjes en lente-ui enkele minuten tot ze beetgaar zijn.
  3. Voeg de erwtjes en maïs toe en bak enkele minuten mee.
  4. Voeg de andere helft van de Bressot toe en zorg dat alle groenten ermee bedekt zijn. Breng op smaak met wat peper en zout.
  5. Schep wat van de groenten op de flensjes en vouw tweemaal om, zodat een gevulde driehoek ontstaat.