I Love Cheese NL

Flammkuchen met Paturain Cuisine

Flammkuchen met Paturain Cuisine

Flammkuchen met Paturain Cuisine een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Pizzadeeg bodems 4
  • Rode uien 2
  • Peterselie 4 kleine takjes
  • Spekblokjes of gerookte rauwe hamblokjes 200 g
1. Pel de rode uien, snijd ze in twee en snijd ze in zeer fijne reepjes. Was de peterselietakjes en snijd deze heel fijn.
2. Rol de pizzadeegbodems gelijkmatig uit en bedek ze telkens met 2 eetlepels Paturain Cuisine. Leg de fijngehakte uivormige reepjes erover. Verdeel de spekblokjes gelijkmatig over de uien.
3. Bak de Flammkuchen in de oven op 200 °C gedurende ongeveer 20 minuten tot hij knapperig is en bestrooi met peterselie.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Flammkuchen met Paturain Cuisine

Voorbereiding

  1. Pel de rode uien, snijd ze in twee en snijd ze in zeer fijne reepjes. Was de peterselietakjes en snijd deze heel fijn.
  2. Rol de pizzadeegbodems gelijkmatig uit en bedek ze telkens met 2 eetlepels Paturain Cuisine. Leg de fijngehakte uivormige reepjes erover. Verdeel de spekblokjes gelijkmatig over de uien.
  3. Bak de Flammkuchen in de oven op 200 °C gedurende ongeveer 20 minuten tot hij knapperig is en bestrooi met peterselie.

Tip: De Flammkuchen krijgt een Mediterraan tintje, als de peterselie wordt vervangen door fijngehakte basilicum en de Flammkuchen wordt besprenkeld met een paar druppels olijfolie.