I Love Cheese NL

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Jonge spinazie 600 g
  • Kabeljauwmoten 4 (180 g)
  • Hazelnoten 50 g
  • Melk 50 ml (50 g)
  • Olijfolie 1 flinke scheut (15 g)
  • Knoflook 1 teentje (7 g)
  • Bieslook 1 snuifje (5 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Verbrijzel de hazelnoten.
3. Leg de vismoten op een met bakpapier beklede bakplaat.
4. Besprenkel ze met olijfolie en verdeel er de hazelnoten over.
5. Zet 8 minuten in de oven.
6. Pel de knoflook en hak fijn. Verwijder de steeltjes van de spinazie.
7. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie en knoflook 5 minuten.
8. Verwarm de melk en giet over de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden. Roer tot een glad mengsel.
9. Serveer de vis met de gebakken spinazie.
10. Besprenkel met het mengsel van melk en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verbrijzel de hazelnoten.
  3. Leg de vismoten op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Besprenkel ze met olijfolie en verdeel er de hazelnoten over.
  5. Zet 8 minuten in de oven.
  6. Pel de knoflook en hak fijn. Verwijder de steeltjes van de spinazie.
  7. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie en knoflook 5 minuten.
  8. Verwarm de melk en giet over de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden. Roer tot een glad mengsel.
  9. Serveer de vis met de gebakken spinazie.
  10. Besprenkel met het mengsel van melk en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.

Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.