I Love Cheese NL

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Jonge spinazie 600 g
  • Kabeljauwmoten 4 (180 g)
  • Hazelnoten 50 g
  • Melk 50 ml (50 g)
  • Olijfolie 1 flinke scheut (15 g)
  • Knoflook 1 teentje (7 g)
  • Bieslook 1 snuifje (5 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.

Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.