Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verbrijzel de hazelnoten.
- Leg de vismoten op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Besprenkel ze met olijfolie en verdeel er de hazelnoten over.
- Zet 8 minuten in de oven.
- Pel de knoflook en hak fijn. Verwijder de steeltjes van de spinazie.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie en knoflook 5 minuten.
- Verwarm de melk en giet over de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden. Roer tot een glad mengsel.
- Serveer de vis met de gebakken spinazie.
- Besprenkel met het mengsel van melk en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.