Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
Op zoek naar een eenvoudig en snel voorgerecht dat iedereen lust? Deze mimosa-eieren met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden zullen zeker in de smaak vallen!
Voorbereiding
- Hak het bieslook fijn.
- Kook de eieren 10 minuten in gezouten, kokend water.
- Giet af en laat afkoelen.
- Pel ze, snij ze in twee en verwijder het eigeel.
- Prak het eigeel met een vork onder de tonijn.
- Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden, het eigeel, de tonijn, het bieslook, de timutpeper en de geraspte citroenschil.
- Schep dit mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
- Vul de hardgekookte eiwithelften met dit mengsel.
Op zoek naar een eenvoudig en snel voorgerecht dat iedereen lust? Deze mimosa-eieren met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden zullen zeker in de smaak vallen!
Tip: versier vlak voor het opdienen met enkele snippers bieslook.