I Love Cheese NL

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Eieren: 6 (300 g)
  • Gebakken tonijn 30 g
  • Mesclun 1 handvol (20 g)
  • Bieslook 4 sprietjes (8 g)
  • Geraspte citroenschil 1 snuifje (5 g)
  • Timutpeper 3 draaien aan de molen (3 g)
1. Hak het bieslook fijn.
2. Kook de eieren 10 minuten in gezouten, kokend water.
3. Giet af en laat afkoelen.
4. Pel ze, snij ze in twee en verwijder het eigeel.
5. Prak het eigeel met een vork onder de tonijn.
6. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden, het eigeel, de tonijn, het bieslook, de timutpeper en de geraspte citroenschil.
7. Schep dit mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
8. Vul de hardgekookte eiwithelften met dit mengsel.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


Op zoek naar een eenvoudig en snel voorgerecht dat iedereen lust? Deze mimosa-eieren met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden zullen zeker in de smaak vallen!

Voorbereiding

  1. Hak het bieslook fijn.
  2. Kook de eieren 10 minuten in gezouten, kokend water.
  3. Giet af en laat afkoelen.
  4. Pel ze, snij ze in twee en verwijder het eigeel.
  5. Prak het eigeel met een vork onder de tonijn.
  6. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden, het eigeel, de tonijn, het bieslook, de timutpeper en de geraspte citroenschil.
  7. Schep dit mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
  8. Vul de hardgekookte eiwithelften met dit mengsel.

Op zoek naar een eenvoudig en snel voorgerecht dat iedereen lust? Deze mimosa-eieren met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden zullen zeker in de smaak vallen!

Tip: versier vlak voor het opdienen met enkele snippers bieslook.