I Love Cheese NL

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Groene asperges 1 bosje (500 g)
  • Bladerdeeg 200 g
  • Olijfolie 1 straaltje (15 g)
  • Citroentijm 1 snuifje (3 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Rol het deeg uit met een deegroller en wat bloem.
3. Bekleed de bakplaat met bakpapier, leg er het deeg op en schuif voor 25 minuten in de oven.
4. Schil de asperges en kook ze 6 minuten in een kookpot met kokend water. Giet af.
5. Verdeel 2/3 van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden over de taartbodem.
6. Leg er de asperges op.
7. Besprenkel met een straaltje olijfolie en zet nog eens 10 minuten in de oven.
8. Bestrijk de taart met de rest van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
9. Kruid met peper en bestrooi met citroentijm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Rol het deeg uit met een deegroller en wat bloem.
  3. Bekleed de bakplaat met bakpapier, leg er het deeg op en schuif voor 25 minuten in de oven.
  4. Schil de asperges en kook ze 6 minuten in een kookpot met kokend water. Giet af.
  5. Verdeel 2/3 van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden over de taartbodem.
  6. Leg er de asperges op.
  7. Besprenkel met een straaltje olijfolie en zet nog eens 10 minuten in de oven.
  8. Bestrijk de taart met de rest van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
  9. Kruid met peper en bestrooi met citroentijm.

In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!