I Love Cheese NL

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Groene asperges 1 bosje (500 g)
  • Bladerdeeg 200 g
  • Olijfolie 1 straaltje (15 g)
  • Citroentijm 1 snuifje (3 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!

In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!