I Love Cheese NL

Penne met eekhoorntjesbrood en spek met Paturain Cuisine

Penne met eekhoorntjesbrood en spek met Paturain Cuisine

Penne met eekhoorntjesbrood en spek met Paturain Cuisine een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Gedroogde eekhoorntjesbrood 100 g
  • Verse penne 500 g
  • ui 1
  • Knoflook 2 teentjes
  • Verse salieblaadjes 16
  • Spekblokjes 80 g
  • Olijfolie 2 eetlepels
  • Boter 40 g
  • Water of instant plantaardige bouillon 100 ml
  • Zout, peper
1. Week het gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min in water.
2. Kook de penne en hak ondertussen de knoflook en uien fijn.
3. Bak de spekblokjes in olijfolie en boter, voeg vervolgens de ui, knloflook en salieblaadjes toe.
4. Laat het eekhoorntjesbrood uitlekken en dep het droog. Voeg ze toe en laat ze 3 min. bakken.
5. Blus het geheel met het water of de bouillon en voeg Paturain Cuisine toe. Roer de penne er doorheen en breng op smaak met peper en zout.
6. Tip: Versier met verse rucola. Bestrooi, naar smaak, met geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne met eekhoorntjesbrood en spek met Paturain Cuisine

Voorbereiding

  1. Week het gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min in water.
  2. Kook de penne en hak ondertussen de knoflook en uien fijn.
  3. Bak de spekblokjes in olijfolie en boter, voeg vervolgens de ui, knloflook en salieblaadjes toe.
  4. Laat het eekhoorntjesbrood uitlekken en dep het droog. Voeg ze toe en laat ze 3 min. bakken.
  5. Blus het geheel met het water of de bouillon en voeg Paturain Cuisine toe. Roer de penne er doorheen en breng op smaak met peper en zout.
  6. Tip: Versier met verse rucola. Bestrooi, naar smaak, met geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino.