I Love Cheese NL

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 200 gram
  • Passendale Classic 4 plakje(s)
  • rode ui 1 stuk(s)
  • bakje tuinkers 1 stuk(s)
  • kwarteleitjes 4 stuk(s)
  • peper en zout
  • ketchup
1. Bak de pancetta in een antiaanbakpan of onder de grill op bakpapier. Snijd de rode ui in ringen. Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten. Kruid met peper en zout.
2. Bak de kwarteleitjes.
3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale Classic.
4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
5. Werk af met een beetje ketchup.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Voorbereiding

  1. Bak de pancetta in een antiaanbakpan of onder de grill op bakpapier. Snijd de rode ui in ringen. Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de kwarteleitjes.
  3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale Classic.
  4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
  5. Werk af met een beetje ketchup.