I Love Cheese NL

Zalmglaasje met brioche en Paturain

Zalmglaasje met brioche en Paturain

Zalmglaasje met brioche en Paturain een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Brioche 2 sneetjes
  • Gerookte zalm 2 sneetjes
  • Tomatencoulis 20 cl
  • Olijfolie 4 cl
  • Fijngehakte bieslook
1. Snij de brioche en de zalm in blokjes.
2. Verdeel in opeenvolgende lagen in de glaasjes : de briocheblokjes, de met de olijfolie gemengde tomatencoulis en de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
3. Leg de zalmblokjes erbovenop en bestrooi met de bieslook.
4. Zet koel gedurende 2 uur alvorens op te dienen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zalmglaasje met brioche en Paturain

Voorbereiding

  1. Snij de brioche en de zalm in blokjes.
  2. Verdeel in opeenvolgende lagen in de glaasjes : de briocheblokjes, de met de olijfolie gemengde tomatencoulis en de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
  3. Leg de zalmblokjes erbovenop en bestrooi met de bieslook.
  4. Zet koel gedurende 2 uur alvorens op te dienen.