I Love Cheese NL

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain Cuisine

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain Cuisine

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain Cuisine een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Verse tortellini 500 g
  • Walnoten 90 g
  • Knoflook 1 teentje
  • Kleine rode paprika 100 g
  • Kleine gele paprika 100 g
  • Kleine groene paprika 100 g
  • Zout, peper
1.  Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking, laat ze uitlekken in een zeef en houd ze warm.
2. Hak de walnoten grof en bak ze in een pan zonder vet gedurende ongeveer 2 minuten.
3. Pel knoflook en druk door een pers. Snijd de paprika's in twee, verwijder het zaad, was en snijd in kleine blokjes.
4. Stoof de walnoten, knoflook, paprika's in een grote pan in een beetje olie. Voeg de Paturain Cuisine toe en verwarm ongeveer 3 minuten op laag vuur terwijl je roert.
5. Voeg de warme tortellini toe en roer de saus erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
6. Tip: Enkele takken van rucola geven het recept een scherp nootachtige toets.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain Cuisine

Voorbereiding

  1.  Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking, laat ze uitlekken in een zeef en houd ze warm.
  2. Hak de walnoten grof en bak ze in een pan zonder vet gedurende ongeveer 2 minuten.
  3. Pel knoflook en druk door een pers. Snijd de paprika's in twee, verwijder het zaad, was en snijd in kleine blokjes.
  4. Stoof de walnoten, knoflook, paprika's in een grote pan in een beetje olie. Voeg de Paturain Cuisine toe en verwarm ongeveer 3 minuten op laag vuur terwijl je roert.
  5. Voeg de warme tortellini toe en roer de saus erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
  6. Tip: Enkele takken van rucola geven het recept een scherp nootachtige toets.