I Love Cheese NL

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Zalmtartaar met Paturain en groene appel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Zalmfilet zonder vel en zonder graten 800 g
  • Bieslook 1 bosje
  • Sjalotten 4
  • Limoenen 4
  • Olijfolie 10 cl
  • Groene appel 2
1. Meng het limoensap met zout, peper en de olijfolie.
2. Voeg deze bereiding toe aan de in blokjes gesneden zalm, de fijngehakte bieslook en de versnipperde sjalot.
3. Snij de appel in reepjes.
4. Schik de zalm over de borden, voeg de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden toe in het midden en werk af met de appelreepjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Voorbereiding

  1. Meng het limoensap met zout, peper en de olijfolie.
  2. Voeg deze bereiding toe aan de in blokjes gesneden zalm, de fijngehakte bieslook en de versnipperde sjalot.
  3. Snij de appel in reepjes.
  4. Schik de zalm over de borden, voeg de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden toe in het midden en werk af met de appelreepjes.