I Love Cheese NL

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic een picknick Economisch Ingrediënten
  • augurken 8 stuk(s)
  • grove mosterd 1 soeplepel
  • Passendale Classic 4 sneden
  • zuurdesembrood 4 sneden
  • Zout
  • Zwarte peper
1. Besmeer het brood met grove mosterd en beleg het met de sneden rosbief.
2. Kruid met de zwarte peper.
3. Plaats 1 plakje kaas op elke snede brood. Snijd de augurken in hele kleine stukjes.
4. Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Voorbereiding

  1. Besmeer het brood met grove mosterd en beleg het met de sneden rosbief.
  2. Kruid met de zwarte peper.
  3. Plaats 1 plakje kaas op elke snede brood. Snijd de augurken in hele kleine stukjes.
  4. Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.