I Love Cheese NL

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • sel 1 snufje(s)
  • olijfolie 5 centilitre(s)
  • eau 50 centilitre(s)
  • cacahuètes non-salées 80 gramme(s)
  • estragon 2 cuillère(s) à soupe
  • haricot(s) vert(s) 400 gramme(s)
  • parmesan 100 gramme(s)
  • filet(s) de volaille 4 unité(s)
  • St Môret 150 gramme(s)
1. Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snijd ze in stukjes van 1 cm lang.
2. Kruid en bak de kipfilets in olie.
3. Verwarm de sperziebonen, de St. Môret en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe.
4. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje olijfolie.  
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur

Voorbereiding

  1. Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snijd ze in stukjes van 1 cm lang.
  2. Kruid en bak de kipfilets in olie.
  3. Verwarm de sperziebonen, de St. Môret en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe.
  4. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje olijfolie.