I Love Cheese NL

Kippapillottes met Paturain Cuisine

Kippapillottes met Paturain Cuisine

Kippapillottes met Paturain Cuisine een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Kipfilet van ongeveer 240 gr 4 stuk(s)
  • Tomaten 2 stuk(s)
  • Kleine aardappeltjes 1 kg
  • Gehakte peterselie 1 eetl.
  • Peper
1. Verwarm de oven voor op 210°C.
2. Knip 4 stukken bakpapier van ongeveer 20 bij 30 cm.
3. Snijd elke kipfilet in 4 gelijke stukken. Plaats de kip in het midden van elk stuk bakpapier en smeer Paturain op elke filet.
4. Snijd de tomaten in schijfjes en leg ze op de kip. Sluit de pakjes bakpapier (tot papillottes) en leg ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze beetgaar. Verdeel de peterselie over de aardappelen.
6. Serveer de papillottes zodra ze uit de oven komen met de gekookte aardappelen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kippapillottes met Paturain Cuisine

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Knip 4 stukken bakpapier van ongeveer 20 bij 30 cm.
  3. Snijd elke kipfilet in 4 gelijke stukken. Plaats de kip in het midden van elk stuk bakpapier en smeer Paturain op elke filet.
  4. Snijd de tomaten in schijfjes en leg ze op de kip. Sluit de pakjes bakpapier (tot papillottes) en leg ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze beetgaar. Verdeel de peterselie over de aardappelen.
  6. Serveer de papillottes zodra ze uit de oven komen met de gekookte aardappelen.