Bezig met laden
2 recepten gevonden
Omelet met champignons, courgettes en Passendale
admin een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten- eieren
- Parijse champignons g
- courgette
- melk 2 eetlepels
- olijfolie 2 eetlepels
- gehakte peterselie
- peper en zout
2. Snij de champignons fijn en snij de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
4. Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 min rusten. Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Omelet met champignons, courgettes en Passendale
10 minutenBoerenbrood met tartiflette (Franse specialiteit)
admin een picknick Economisch Ingrediënten- aardappelen 200 gram
- Passendale Classic 4 plak(ken)
- droge witte wijn 2 deciliter(s)
- gevogeltebouillon 1 blokje(s)
- rozemarijn 1 takje(s)
- sjalot(ten) 1 stuk(s)
- boter 50 gram
- Serranoham 12 fijne plak(ken)
- Peper
- Zout
2. Smelt de boter in een pan en voeg de sjalot toe. Wanneer de sjalot glazig gebakken is, voeg de aardappelen en de rozemarijn toe samen met de witte wijn en het verkruimelde bouillonblokje. Laat dit op een gemiddeld vuurtje stoven tot de aardappelen de witte wijn opgenomen hebben.
3. Rooster de sneetjes brood en beleg ze met de ham, de aardappelen en de Passendale kaas.
4. Plaats de belegde sneetjes brood in een warme oven (220°C) tot de kaas begint te smelten (gedurende 2 tot 3 min.)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)