Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Rol het deeg uit met een deegroller en wat bloem.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier, leg er het deeg op en schuif voor 25 minuten in de oven.
- Schil de asperges en kook ze 6 minuten in een kookpot met kokend water. Giet af.
- Verdeel 2/3 van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden over de taartbodem.
- Leg er de asperges op.
- Besprenkel met een straaltje olijfolie en zet nog eens 10 minuten in de oven.
- Bestrijk de taart met de rest van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
- Kruid met peper en bestrooi met citroentijm.
In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!