Bezig met laden
8 recepten gevonden
Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood
10 minutenGegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

- Stokbrood 4 stukjes
- basilicum 4 takjes
- volledige en gepelde amandelen 100 gr
- olijfolie 2 dl
- parmezaan 100 gr
- knoflookteentje 1
- Peper en zout
Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood
30 minutenCroquespiraaltjes met Passendale

- 3 sneden ham
- 6 sneden volkoren toastbrood, zonder korst
- 12 kerstomaten
- 25g boter
Croquespiraaltjes met Passendale
10 minutenPanini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

- Voorgebakken stokbroden (150g) 2
- Gerookte zalm 2 grote sneden
- tomaten 2
- Bieslook
- Olijfolie
2. Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
3. Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
4. Serveer warm.
5. Tip : Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm
10 minutenYakitori van rundsvlees met Passendale

- carpaccio van rundvlees 8 sneetjes
- sojasaus 4 eetlepels
- vloeibare honing 2 eetlepels
- limoensap eetlepel
- arachideolie eetlepel
- geroosterde sesamzaadjes (facultatief) eetlepels
2. Meng in een schaal de honing met het limoensap en de sojasaus. Leg er de yakitori in en wentel ze goed in de marinade. Dek af en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast. Draai ze af en toe om.
3. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan op hoog vuur. Leg er de yakitori in en laat ze kort aan alle kanten bakken.
4. Serveer meteen als aperitiefhapje of voorgerecht.
5. Bestrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Yakitori van rundsvlees met Passendale
30 minutenZuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

- augurken 8 stuk(s)
- grove mosterd 1 soeplepel
- Passendale Classic 4 sneden
- zuurdesembrood 4 sneden
- Zout
- Zwarte peper
Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic
10 minutenBaguette met Passendale Classic en basilicumolie

- Passendale Classic 1 pak plakje(s)
- ijsbergsla 1 krop(pen)
- pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 12 plakje(s)
- kappertjes 1 eetlepel(s)
- kleine augurkjes 4 stuk(s)
- tomaat(en) 1 stuk(s)
- zwarte olijven 12 stuk(s)
- bieslook
- verse basilicum
- enkele blaadjes spinazie
- olijfolie
- peper
- zout
Baguette met Passendale Classic en basilicumolie
30 minutenRoggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

- spinazie 100 gram
- geconfijte tomaten 1 potje(s)
- rode wijnazijn 1 eetlepel(s)
- olijfolie 3 eetlepel(s)
- sjalot(ten) 1 stuk(s)
- Passendale Classic 4 plakje(s)
- knoflook 2 teentje(s)
- mayonaise 150 gram
- peper
- zout