I Love Cheese NL

Laatste recept

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

  • 15min
  • Economisch
Ontdek
Bezig met laden
8 recepten gevonden

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood een picknick Economisch Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

10 minuten

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Stokbrood 4 stukjes
  • basilicum 4 takjes
  • volledige en gepelde amandelen 100 gr
  • olijfolie 2 dl
  • parmezaan 100 gr
  • knoflookteentje 1
  • Peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

30 minuten

Croquespiraaltjes met Passendale

Croquespiraaltjes met Passendale een snack Economisch Ingrediënten
  • 3 sneden ham
  • 6 sneden volkoren toastbrood, zonder korst
  • 12 kerstomaten
  • 25g boter
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croquespiraaltjes met Passendale

10 minuten

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Voorgebakken stokbroden (150g) 2
  • Gerookte zalm 2 grote sneden
  • tomaten 2
  • Bieslook
  • Olijfolie
1. Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
2. Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
3. Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
4. Serveer warm.
5. Tip : Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

10 minuten

Yakitori van rundsvlees met Passendale

Yakitori van rundsvlees met Passendale een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • carpaccio van rundvlees 8 sneetjes
  • sojasaus 4 eetlepels
  • vloeibare honing 2 eetlepels
  • limoensap eetlepel
  • arachideolie eetlepel
  • geroosterde sesamzaadjes (facultatief) eetlepels
1. Verwijder de korst van de Passendale en snij 8 rechthoeken uit de kaas. Rijg ze op brochettestokjes. Wikkel ze in de sneetjes carpaccio.
2. Meng in een schaal de honing met het limoensap en de sojasaus. Leg er de yakitori in en wentel ze goed in de marinade. Dek af en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast. Draai ze af en toe om.
3. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan op hoog vuur. Leg er de yakitori in en laat ze kort aan alle kanten bakken.
4. Serveer meteen als aperitiefhapje of voorgerecht.
5. Bestrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Yakitori van rundsvlees met Passendale

30 minuten

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic een picknick Economisch Ingrediënten
  • augurken 8 stuk(s)
  • grove mosterd 1 soeplepel
  • Passendale Classic 4 sneden
  • zuurdesembrood 4 sneden
  • Zout
  • Zwarte peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

10 minuten

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Passendale Classic 1 pak plakje(s)
  • ijsbergsla 1 krop(pen)
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 12 plakje(s)
  • kappertjes 1 eetlepel(s)
  • kleine augurkjes 4 stuk(s)
  • tomaat(en) 1 stuk(s)
  • zwarte olijven 12 stuk(s)
  • bieslook
  • verse basilicum
  • enkele blaadjes spinazie
  • olijfolie
  • peper
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie

30 minuten

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • spinazie 100 gram
  • geconfijte tomaten 1 potje(s)
  • rode wijnazijn 1 eetlepel(s)
  • olijfolie 3 eetlepel(s)
  • sjalot(ten) 1 stuk(s)
  • Passendale Classic 4 plakje(s)
  • knoflook 2 teentje(s)
  • mayonaise 150 gram
  • peper
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

30 minuten