I Love Cheese NL

Laatste recept

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

  • 15min
  • Economisch
Ontdek
Bezig met laden
24 recepten gevonden

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien een ontbijt Economisch Ingrediënten
  • aardbeien 200 gr
  • pure chocolade 100 gr
  • snede bruinbrood 4
  • bakje Paturain Naturel 1
1. Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd over de lengte in dikke plakken.
2. Rasp de pure chocolade met een kaasschaaf zodat er grove vlokken ontstaan.
3. Verdeel de Paturain Naturel over de boterhammen en beleg met de aardbeien.
4. Garneer de aardbeien met de chocolade vlokken.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

15 minuten

Gegrild naanbrood met Paturain Naturel en geroosterde pompoen

Gegrild naanbrood met Paturain Naturel en geroosterde pompoen een snack Economisch Ingrediënten
  • muskaat pompoenen 2
  • olijfolie 80 ml
  • naturel naanbroden 4
  • Parmezaanse kaas 40 gr
  • takjes basilicum 10
  • pijnboompitjes 10 gr
  • bakje Paturain Naturel 1
1. Verwarm de oven voor op 180C. Halveer de pompoenen verwijder de zaadlijsten en snijd in halveringen van 2 cm dik.
2. Verdeel de pompoen over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Plaats de pompoen 15 minuten in de voorverwarmde oven.
3. Verwarm een grillpan met 2 el olijfolie en grill het naanbrood.
4. Mix de rest van de olijfolie, Parmezaanse kaas, 8 takjes basilicum en pijnboompitjes met de staafmixer tot een gladde pesto. Breng op smaak met zout en peper.
5. Verdeel de Paturain Naturel over het naanbrood en beleg met de geroosterde pompoen en pesto. Garneer het naanbrood met de rest van de basilicum.
6. Tip. Verdeel als extra crunch nog wat gehakte walnoten over het naanbrood.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gegrild naanbrood met Paturain Naturel en geroosterde pompoen

20 minuten

Naanbrood met gegrilde paprika en Paturain Naturel

Naanbrood met gegrilde paprika en Paturain Naturel een snack Economisch Ingrediënten
  • rode paprika 1
  • groene paprika 1
  • gele paprika 1
  • olijfolie 2 el
  • naanbroden 4
  • takjes basilicum 3
  • bakje Paturain Naturel 1
1. Verwarm de oven voor op 180C. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’ s en snijd in repen van 2 cm.
2. Verwarm een grillpan met de olijfolie en grill de paprika.
3. Bak de naanbroden af volgens de aanwijzing op de verpakking in de voorverwarmde oven. Pluk de blaadjes van de basilicum.
4. Verdeel de Paturain Naturel over de naanbroden en beleg met de gegrilde paprika. Breng op smaak met peper en garneer met de basilicum.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Naanbrood met gegrilde paprika en Paturain Naturel

20 minuten

Wit brood met Paturain Naturel en zachtgekookt ei

Wit brood met Paturain Naturel en zachtgekookt ei een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Bakje Paturain Naturel 1
  • Eieren 6
  • Plakken wit brood 4
  • Veldsla 50gr
  • Zwarte peper 1/2 tl
  • Takjes dille 3
1. Voeg de eieren toe aan een pan met koud water en breng aan de kook. Kook de eieren in 3 minuten zacht en laat deze vervolgens schrikken onder koud water.
2. Verdeel de Paturain Naturel over de witte boterhammen en beleg met de veldsla.
3. Pel de eieren, halveer en leg deze op de veldsla en verdeel hier de peper over.
4. Pluk de topjes van de dille en garneer de boterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wit brood met Paturain Naturel en zachtgekookt ei

15 minuten

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas een voorgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 225g
  • Ui 1
  • Bussel radijsjes 2
  • Lente uitjes (of bieslook) 2
  • Citroen 1
  • Zachte boter 30g
  • Bloem 1 eetlepel
  • Melk 25cl
  • Peper uit de molen een paar keer draaien
  • Espelette peper 1 snuifje
1. Was de radijsjes samen met het loof. Leg het loof en de steeltjes van de radijsjes opzij.
2. Pel en snipper de ui. Fruit hem in boter op een zacht vuurtje tot hij kleur krijgt. Bestrooi met bloem en laat al roerend enkele minuten goudbruin kleuren. Giet de melk en 20 cl water erbij. Kruid met peper en breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten koken.
3. Breng een grote pan water aan de kook, voeg het radijsloof toe en blancheer 2 minuten. Giet af, doe het loof weer in de pan en mix het, samen met 50 g verse roomkaas.
4. Hak 3/4 van de radijsjes en de lente-uitjes grof met een mes. Meng met de resterende roomkaas, peper, Espelette-peper, citroensap en citroenschil. Besmeer de geroosterde sneetjes brood met het mengsel en serveer met de warme soep en de rest van de in plakjes gesneden radijsjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas

minuten

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas een voorgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • 120g
  • Koraallinzen 200g
  • Middelgrote wortelen 4 (520g)
  • Ui 1 (80g)
  • Pompoenpitten enkele
  • Olijfolie 1 koffielepel
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

minuten

Citroen-braambessenijs ijslolly

Citroen-braambessenijs ijslolly een dessert Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 300g
  • Plattekaas (kwark) 100g
  • Verse braambessen 100g
  • Lemon curd (in het rek bij de jam) 30g
1. Meng de kazen en verdeel het mengsel in twee.
2. Voeg de lemon curd toe aan de ene helft en de in stukjes gesneden bramen aan de andere.
3. Giet de twee mengsels afwisselend in de ijsvormpjes.
4. Zet ze voor 2-3 uur in de diepvries, afhankelijk van de temperatuur.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Citroen-braambessenijs ijslolly

minuten

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 1 kuipje
  • Eieren, (M-formaat) 2
  • Suiker 80 g
  • Bloem 1 el
  • Vanille-extract 1 tl
  • Speculaas 200 g
  • Boter 50 g
  • Suiker 100 g
  • Honing 1 el
  • Slagroom 75 ml
  • Boter 80 g
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping

30 minuten

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes een picknick Economisch Ingrediënten
  • kleine aubergines 4
  • knoflook (fijngehakt) 1 teentje
  • biologische limoen 1
  • sesamolie 5 cl
  • sojasaus 1 eetlepel
  • geroosterde sesamzaadjes 60 g
  • verse koriander 1 bosje
  • heel toastbrood 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

30 minuten

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel een picknick Economisch Ingrediënten
  • rond brood 1 (400g)
  • kersen 100 g
  • rode ui 1 (100g)
  • verbrijzelde pistachenoten 2 eetlepels (40g)
  • balsamicoazijn 1 theelepel (10g)
  • honing 1 theelepel
  • tomaat 1 (130g)
  • aardbeien 6 (60g)
  • olijfolie 2 eetlepels (30g)
  • basilicum 4 blaadjes (20g)
  • peper 20 g
  • abrikozen 4 (200g)
  • pesto 4 eetlepels (50g)
  • pijnboompitten 2 theelepels (15g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

30 minuten

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel

30 minuten

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel een begeleiding Economisch Ingrediënten
  • verse spinazie 400 g
  • butternut of gewone pompoen 250 g
  • conchiglioni 200 g
  • champignons 200 g
  • sjalot 1 (25g)
  • straaltje olie 1 (5g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

10 minuten

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel een begeleiding Gemiddeld budget Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

10 minuten

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel een toetje Gemiddeld budget Ingrediënten
  • heel rijpe bananen 2 (160g)
  • bosbessen 100 g
  • eieren 2 (93g)
  • melk 5 cl (53g)
  • gesmolten boter 53 g
  • fijne kristalsuiker 33 g
  • bakpoeder 1 zakje (27g)
  • Paturain Naturel 133 g
  • fijne poedersuiker 2 eetlepels (20g)
  • geraspte citroenschil (het liefst bio) 2
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel

80 minuten

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel een toetje Economisch Ingrediënten
  • pompelmoes 1 (266g)
  • kiwi 1 (67g)
  • havervlokken 67 g
  • kwark 67 g
  • fijne kristalsuiker 33 g
  • boter 17 g
  • honing 17 g
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel

30 minuten

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel een snack Economisch Ingrediënten
  • volkorentoastbrood 4 sneetjes (80g)
  • mandarijntje 1 (90g)
  • banaan 9 schijfjes (133g)
  • kiwi 1 plakje (133g)
  • driehoekje dat je uit een plakje appel snijdt 1 (200g)
  • chocolade 8 kleine stukjes (40g)
  • amandelen 53 g (53g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel

30 minuten