I Love Cheese NL

Laatste recept

Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain door bonusvegan

  • min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
20 recepten gevonden

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas een voorgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 225g
  • Ui 1
  • Bussel radijsjes 2
  • Lente uitjes (of bieslook) 2
  • Citroen 1
  • Zachte boter 30g
  • Bloem 1 eetlepel
  • Melk 25cl
  • Peper uit de molen een paar keer draaien
  • Espelette peper 1 snuifje
1. Was de radijsjes samen met het loof. Leg het loof en de steeltjes van de radijsjes opzij.
2. Pel en snipper de ui. Fruit hem in boter op een zacht vuurtje tot hij kleur krijgt. Bestrooi met bloem en laat al roerend enkele minuten goudbruin kleuren. Giet de melk en 20 cl water erbij. Kruid met peper en breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten koken.
3. Breng een grote pan water aan de kook, voeg het radijsloof toe en blancheer 2 minuten. Giet af, doe het loof weer in de pan en mix het, samen met 50 g verse roomkaas.
4. Hak 3/4 van de radijsjes en de lente-uitjes grof met een mes. Meng met de resterende roomkaas, peper, Espelette-peper, citroensap en citroenschil. Besmeer de geroosterde sneetjes brood met het mengsel en serveer met de warme soep en de rest van de in plakjes gesneden radijsjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Loofsoep en toast met Paturain Naturel roomkaas

minuten

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas een voorgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • 120g
  • Koraallinzen 200g
  • Middelgrote wortelen 4 (520g)
  • Ui 1 (80g)
  • Pompoenpitten enkele
  • Olijfolie 1 koffielepel
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

minuten

Citroen-braambessenijs ijslolly

Citroen-braambessenijs ijslolly een dessert Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 300g
  • Plattekaas (kwark) 100g
  • Verse braambessen 100g
  • Lemon curd (in het rek bij de jam) 30g
1. Meng de kazen en verdeel het mengsel in twee.
2. Voeg de lemon curd toe aan de ene helft en de in stukjes gesneden bramen aan de andere.
3. Giet de twee mengsels afwisselend in de ijsvormpjes.
4. Zet ze voor 2-3 uur in de diepvries, afhankelijk van de temperatuur.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Citroen-braambessenijs ijslolly

minuten

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 1 kuipje
  • Eieren, (M-formaat) 2
  • Suiker 80 g
  • Bloem 1 el
  • Vanille-extract 1 tl
  • Speculaas 200 g
  • Boter 50 g
  • Suiker 100 g
  • Honing 1 el
  • Slagroom 75 ml
  • Boter 80 g
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cheesecake met Paturain Naturel, speculaasbodem en karameltopping

30 minuten

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes een picknick Economisch Ingrediënten
  • kleine aubergines 4
  • knoflook (fijngehakt) 1 teentje
  • biologische limoen 1
  • sesamolie 5 cl
  • sojasaus 1 eetlepel
  • geroosterde sesamzaadjes 60 g
  • verse koriander 1 bosje
  • heel toastbrood 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

30 minuten

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel een picknick Economisch Ingrediënten
  • rond brood 1 (400g)
  • kersen 100 g
  • rode ui 1 (100g)
  • verbrijzelde pistachenoten 2 eetlepels (40g)
  • balsamicoazijn 1 theelepel (10g)
  • honing 1 theelepel
  • tomaat 1 (130g)
  • aardbeien 6 (60g)
  • olijfolie 2 eetlepels (30g)
  • basilicum 4 blaadjes (20g)
  • peper 20 g
  • abrikozen 4 (200g)
  • pesto 4 eetlepels (50g)
  • pijnboompitten 2 theelepels (15g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

30 minuten

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartige wafels met prei en Paturain Naturel

30 minuten

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel een begeleiding Economisch Ingrediënten
  • verse spinazie 400 g
  • butternut of gewone pompoen 250 g
  • conchiglioni 200 g
  • champignons 200 g
  • sjalot 1 (25g)
  • straaltje olie 1 (5g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

10 minuten

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel een begeleiding Gemiddeld budget Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van smeerpasta met Paturain Naturel

10 minuten

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel een toetje Gemiddeld budget Ingrediënten
  • heel rijpe bananen 2 (160g)
  • bosbessen 100 g
  • eieren 2 (93g)
  • melk 5 cl (53g)
  • gesmolten boter 53 g
  • fijne kristalsuiker 33 g
  • bakpoeder 1 zakje (27g)
  • Paturain Naturel 133 g
  • fijne poedersuiker 2 eetlepels (20g)
  • geraspte citroenschil (het liefst bio) 2
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Banana bread met bosbessen en Paturain Naturel

80 minuten

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel een toetje Economisch Ingrediënten
  • pompelmoes 1 (266g)
  • kiwi 1 (67g)
  • havervlokken 67 g
  • kwark 67 g
  • fijne kristalsuiker 33 g
  • boter 17 g
  • honing 17 g
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel

30 minuten

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel een snack Economisch Ingrediënten
  • volkorentoastbrood 4 sneetjes (80g)
  • mandarijntje 1 (90g)
  • banaan 9 schijfjes (133g)
  • kiwi 1 plakje (133g)
  • driehoekje dat je uit een plakje appel snijdt 1 (200g)
  • chocolade 8 kleine stukjes (40g)
  • amandelen 53 g (53g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van brooddiertjes met Paturain Naturel

30 minuten

Smoothie bowl met peer, kiwi en Paturain Naturel

Smoothie bowl met peer, kiwi en Paturain Naturel een begeleiding Gemiddeld budget Ingrediënten
  • conference-peren 8 (960)
  • kiwi's 6 (600g)
  • honing (optioneel)
  • Voor de afwerking:
  • kiwi 2 (200g)
  • granola 4 eetlepels (60g)
  • chiazaad 2 theelepel (10g)
1. Schil de peren en de 3 kiwi's. Snij ze in stukjes.
2. Mix het fruit met de Paturain Naturel.
3. Schep in kommetjes.
4. Schil de laatste kiwi en snij in twee. Snij nu in halve plakjes.
5. Versier de kommetjes met de halve plakjes kiwi en de granola. Bestrooi met chiazaad.
6. Dien meteen op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Smoothie bowl met peer, kiwi en Paturain Naturel

10 minuten

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Room met 40% VG 15 cl
  • Medjoul-dadels 200 g
  • Notenmix naar keuze (amandelen, hazelnoten, pecannoten, cashewnoten enz.) 150 g
  • Gelatine 2 blaadjes
  • Olijfolie 0.5 eetlepel(s)
  • Snufje zout 1
  • Garnituur naar keuze: komkommer, noten, zongedroogde tomaatjes enz.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit

30 minuten

Fijne taart met wintergroenten en Paturain Naturel

Fijne taart met wintergroenten en Paturain Naturel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 150 g
  • Heel zachte boter 100 g
  • Bloem 250 g
  • Zout 1 flinke snuif
  • Voor de vulling
  • Paturain Naturel 100 g
  • Blauwschimmelkaas 50 g
  • Rode ui 1
  • Tijm 2 tl
  • Rauwe bieten 2 kleine
  • Zoete aardappel 1 kleine
  • Pastinaak 1
  • Eigeel 1
  • Zout en peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijne taart met wintergroenten en Paturain Naturel

30 minuten

Smoothiebowl met bosbessen en Paturain Naturel

Smoothiebowl met bosbessen en Paturain Naturel een snack Economisch Ingrediënten
  • Bosbessen 150 g
  • Banaan 1 (120 g)
  • Honing (optioneel) 30 g
  • Voor de garnering
  • Banaan 1 (120 g)
  • Granola 2 eetlepels (30 g)
  • Gehakte amandelen 6 (30 g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Smoothiebowl met bosbessen en Paturain Naturel

30 minuten